Onze diensten

Met een passie

Op maat van jouw project

Pleisterwerken

Binnenpleisterwerken zullen uiteindelijk de basis vormen van de voltooiing van uw bouwproject. Bepleistering zorgt voor de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis en bepaalt mee de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning. Goed pleisterwerk zorgt voor een rechte en gladde afwerking, gaat jarenlang mee en voorkomt ook mogelijke scheuren in het pleisterwerk die met de tijd kunnen ontstaan.

Vloerisolatie (uitvulchape)

Met vloerisolatie isoleer je de onderkant van de vloer met hoogwaardig isolatiemateriaal. Isoleren wil zeggen dat de kou niet meer in je vloer doordringt. Zonder vloerisolatie gaat veel warmte verloren door je vloer. Isolatie bespaart op je stookkosten en je krijgt je er een warm en comfortabel voelend huis voor terug. Bij isolerende chapes is het isolerende materiaal aan de chape of het beton toegevoegd. De isolerende chapes bevatten geëxpandeerde, gerecycleerde polystyreenkorrels (of EPS-korrels) met een diameter van 2 tot 5 à 6 mm. Deze korrels geven de chape zijn isolerende eigenschappen.

Gyplat

Gyplat stucplaten zijn gipsplaten bestemd voor de binnenafbouw (verlaagde plafonds, schuine dakkanten,….) Het zijn speciale basisplaten als ondergrond voor gipsbepleisteringen. Ze zijn samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton.

Vraag vrijblijvend een

Gratis offerte

Ontvang een gratis offerte of maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.

Scroll to Top